Eski Diziler kategorisinde Bu Kalp Seni Unutur mu? (Arşiv 10) konusunu görüntülemektesiniz.
02-02-10, 16:39
|
|
|
* GOLD*
Giriş Tarihi: 15.09.2005
|
Bu Kalp Seni Unutur mu? (Arşiv 10)
Bir önceki başlıkta mesaj sayısı 1.000'e ulaştığı için başlık kapatılmıştır.
Yorumlarınıza bu başlıkta devam edebilirsiniz.
Bir önceki başlığa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=95382
Tek cümlelik kısa mesajlar , sohbet içerikli mesajlar , tamamı büyük harfle ,bold(kalın) , altı çizili ve renkli yazı tipi ile yazılmış mesajlar , resim ve resim çalışmalarını alıntı yapmak yasaktır.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=34469
Keyifli yorumlar!
Dizifilm Süper Mod.
Sugary
|
|
|
02-02-10, 16:50
|
|
|
Yönetmen
Giriş Tarihi: 12.09.2007
|
yeni başlığımız hayırlı olsun.
yeni bölümlerde bol reytingler diliyorum diziye.
02-02-10, 16:51
|
|
|
Yardımcı Yönetmen
Giriş Tarihi: 23.07.2009
|
apple-core
forum siteleri paylaşım alanıdır eminim sen bunu benden iyi biliyorsun eğer ben buraya birşey yazıyorsam o yazdığım şey istesemde istemesemde tartışmaya sunulmuş olur mademki sen yazdıklarına cevap verilsin istemiyorsun yada savunmaya geçilsin istemiyorsun o zaman fikirlerini kendine saklayacaksın yada tartışmaya açık mesajlar yazmayacaksın.
herkes farklı bir fikire sahip elbet bunun bir orta noktası vardır onu nasıl bulacağız tabiki konuşarak.neyse ben bugün çok konuştum sizi okumaya devam ediyorum bu arada başlık hayırlı olsun

02-02-10, 16:55
|
|
|
Yönetmen
Giriş Tarihi: 16.04.2006
|
Alıntı:
matraka tarafından gönderildi
neden anlatamıyorum bu durumu bilemicem,aldatma konusunda tamamen sizinle aynı fikirleri paylaşıyorum,sizinle görüş ayrılığım,kişilerin verdiği tepkilerde,cemile hernesebeple olursa olsun yalçını aldatmıştır,burda bir sorun yok!sorun bunun yalçın tarafından bilinmesinden sonra verdiği tepkilerdir,siz bu tepkilerde yalçın tarafında yer alabiliyorum diyebiliyormusunuz?öyle birşey diyebiliyorsanız,söyleyecek bir şey yok demektir,katıyım dediniz,bir olayı karşısında her insanın vereceği tepki farklı farklıdır,bazılarının daha ılımlı iken bazıları çok sert,zaten aynı tepkileri beklemiyorum kişilerden,önemli olan doğru olguyu savunmak,o yüzden yalçını savunmuyorum,çünkü yalçının tepkisi çok sert kategorisine girmiyor,normalede girmiyor,ılımlı hiç değil,sorgulanması gerekenin yaşayacağımız olayları karşısında vereceğimiz doğru tepkiler olduğuna inanıyourm,bence mesele cemile meselesi değil,umarım anlatabildim
|
Yalçın'ı suvunmuyorum. Şiddetin de aldatmak gibi aklanacak bir yanı yok bence. Yalçın'ı burada savunan olmadığı için mesajlarımda Yalçın'ı eleştirmiyorum. Cemile fazlasıyla savunulduğu için genelde Cemile hakkında görüşümü belirtiyorum. Yalçın'ın aldatılma psikolojisiyle Cemile'ye böyle davranmasını anlabiliyorum sadece. Haklı haksız ayrı konu. Ama psikolojik tepkilerin elde olmadığı da malum. Psikolojik bazı sorunlar hukuk sisteminde bile o kişilerin yargılanmamasına neden oluyor kabul edersiniz ki. Yalçın'ın yapıkları hoş değil ama normal. Aldatılan kişi psikolojisinde intikam güdüsü geliştirebilir. O açıdan anlıyorum; hak vermiyorum. Cemile nasıl Yalçın ona şiddet uyguladığında ona karşı fikri değişime uğradıysa Yalçın da Cemile tarafından aldatınca ona karşı değşti. İntikam beslemeye başladı. Bunlar doğal şeylerdir. Yüzyıllardır sosyologlar, psikologlar buna bir çare bulamadı biz bulacak değiliz haliyle  Her zaman Cemile'in neler yaşayıp aldattığına bakılıyor ya; biraz da Yalçın'ın neler yaşayıp bu hale gldiğine bakılsa ona da hak verecek yanlar bulunacak da yapılmıyor işte
Alıntı:
[arzu] tarafından gönderildi
apple-core,
yani sen diyorsun ki; yanılıyorsam lütfen düzelt. benim yazdıklarıma gerekirse siz katılmayın ama neden katılmadığınızın gerekçelerini paylaşmayın...
ama;
sen yazdıklarınla bir tez sunuyorsun bizde o belirtiğin konular çerçevesinde karşı tezimizi gerekçeleriyle birlikte sunuyoruz, değil mi? aslında olması gerekende bu değil mi? burası bir paylaşım noktasıysa böylece sağlıklı olanı yapmıyor muyuz?
o zaman, aynı mesajdaki diğer belirtiğin konularla ilgili seninle aynı düşünmüyorum demem yeterli yani. peki sürekli böyle yaparsak fikir alışverişinde nasıl bulunacağız. bu durumun birine/birilerine kendimizi adamakla bir ilgisi yokki...
|
Öyle demedim. Şöyle ki ben Kerim'le ve Yıldız'la ilgili yazdığım zaman nedense benden alıntı yapan olmuyor. Ne zaman Cemile'yi eleştirsem hemen herkes benden alıntı yapıp bir şeyler söylüyor. Haliyle ben de amacınızı fikir paylaşmak olarak değil de Cemile'yi savunmak olarak görmeye başladım. Fikir paylaşmak olsa Yıldız, Hüseyin, Kerim haknda yazdıklarım hakkında da fikir paylaşaya çalışırsınız. Ama sadece Cemile hakkında muhattap alıyorsunuz insanları.
Ben Cemile'ye bencil dedim, iffetsiz dedim, aldatan bir kadın dedim, iyi bir anne değil dedim... Şu ana kadar hatırladığım bunlar. Ve ne yazık ki hiçbirinde bana katılmıyorsunuz. Bu kadar mı mükemmel buluyorsunuz bu karateri? Bir kere de "Evet aslında o konuda haklısın Cemile gerçekten de öyle" demediniz ne bana ne de Cemile'yi eleştiren başka arkadaşlara. Ben bu şekilde fikir paylaşımı hissetmiyorum. Sevdiği karaktere körü körüne bağlanan, onun kusurlarını görmeyen ve dolaysıyla eleştirileri örtpas etmeye çalışan üyeler görüyorum. Bu da beni rahatsız ediyor. Ben en çok Kerim ve Yıldız'ı seviyorum ama onları da eleştirdim yeri geldiğinde. Sizin Cemile'yi bir kere eleştirdiğinizi görmediğim gibi eleştirenlere de tahammül edemiyorsunuz. Ben iffetsiz diyorum ama siz ona bile karşı cevap veriyorsunuz. Demeniz gerekir ki "Bu kişinin ahlakı değerleri ve görüşleri Cemile'yi iffetsiz yapıyordur onun güzünde. Ahlak meselelerinde de tartışmayalım". Ama siz benimle sizin hayat görüşlerinizin ayrı olduğunu gözetmeksizin cevap veriyorsunuz. Özellikle iffet meselesinde tartışılacak bir yan yok. Benim iffetsiz bulma nedenlerimde Cemile'yi savunuyorsunuz ama ben zaten onları kabul etmemişim ki iffetsiz bulmuşum. En iyisini hep siz düşünmeyin; bizim de kendimize göre düşüncerimiz olsun.
Alıntı:
başak_mu tarafından gönderildi
Neyse ben bu bölüm Kerim'i öyle kahkaha atarken görücem ya daha ne isterim  Etrafına daima pozitif enerji yayıyor Kerim, Yıldız da doğal olarak bu çekime kapılıyor..mı 
|
Al benden de o kadar  Sırf o sahne için izleyeceğim zaten bölümü... Onun da mutlu oluğunu görelim artık mümkünse...
irem_kutsi; Arzu ablaya verdiğim cevap senin için de geçerli  Elbette buranın bir forum sitesi olduğunu ve amacımızın fikir paylaşmak olduğunu biliyorum. Ama ben amacın tartışmadan çok fikir empoze etmek olduğunu hissetmeye başladığım için rahatsız oluyorum. Ya da bir karaktere fazla bağlanıp ona karşı yapılan her eleştiriye cevap verip çürütmeye çalışmak...
|
|
|
02-02-10, 17:01
|
|
|
Yönetmen
Giriş Tarihi: 24.06.2005
|
yeni başlığımız hayırlı olsun...
sinan ve cemile sahnesinin tam konuşmasında neler yaşandı çok merak ediyorum. sinan durduk yere öyle bir laf etmez. cemile nasıl girdi konuya laf oraya nasıl geldi acayip merak ediyorum... ayrıca o buluşma nasıl gerçekleşti. kim görüşmek istedi ve neden ?
ama herşeye rağmen çiftimi tekrar aynı karede görmüş olmaktan dolayı mutlu olacağım.  onlar için üzülsemde onlarla birlikte acı çeksemde her bölüm mutlaka aynı karade yerlerini alsınlar istiyorum... onlar kaçmak istesinler, görüşmek istemesinler ama ben görebileyim. senaryolar bunun için değilmidir zaten

|
|
|
02-02-10, 17:07
|
|
|
Yardımcı Yönetmen
|
apple-core şöyle birşey var ki bence bir yoruma cevap yazılmıyorsa okuyan kişi tarafından onaylanmış yani aynı fikirlerdeysen eğer senin fikirlerine zıt birşey yoksa eğer ben cevap yazmam en azından benim için öyle.
bazı konularda elbetteki sende haklısın. ama sen bir karakterin üzerine öyle bi gidiyorsun ki hep onun yaptığı şeyleri kötü olarak yorumluyorsun o da bana ters bence cemile gerçekten iyi bir anne gece için isviçreye gitti. bence cemile gerçekten iyi bir insanki kendisine zarar veren bir insanın bile hastayken yanında kaldı ona baktı. bunlar güzel şeyler ama sen öyle bir bakıyorsunki cemile vicdanını rahatlatmak için yalçın a baktı diyorsun. belkide senin dediğin gibi oldu ama ben nasıl ve neden yaptığına değilde yaptımı yaptı bu iyi bişey mi iyi bir şey ona bakıyorum
(yine duramadım yazdım) 
|
|
|
02-02-10, 17:08
|
|
|
Yönetmen
Giriş Tarihi: 06.11.2004
|
Alıntı:
apple-core tarafından gönderildi
Yalçın'ı suvunmuyorum. Şiddetin de aldatmak gibi aklanacak bir yanı yok bence. Yalçın'ı burada savunan olmadığı için mesajlarımda Yalçın'ı eleştirmiyorum. Cemile fazlasıyla savunulduğu için genelde Cemile hakkında görüşümü belirtiyorum. Yalçın'ın aldatılma psikolojisiyle Cemile'ye böyle davranmasını anlabiliyorum sadece. Haklı haksız ayrı konu. Ama psikolojik tepkilerin elde olmadığı da malum. Psikolojik bazı sorunlar hukuk sisteminde bile o kişilerin yargılanmamasına neden oluyor kabul edersiniz ki. Yalçın'ın yapıkları hoş değil ama normal. Aldatılan kişi psikolojisinde intikam güdüsü geliştirebilir. O açıdan anlıyorum; hak vermiyorum. Cemile nasıl Yalçın ona şiddet uyguladığında ona karşı fikri değişime uğradıysa Yalçın da Cemile tarafından aldatınca ona karşı değşti. İntikam beslemeye başladı. Bunlar doğal şeylerdir. Yüzyıllardır sosyologlar, psikologlar buna bir çare bulamadı biz bulacak değiliz haliyle  Her zaman Cemile'in neler yaşayıp aldattığına bakılıyor ya; biraz da Yalçın'ın neler yaşayıp bu hale gldiğine bakılsa ona da hak verecek yanlar bulunacak da yapılmıyor işte
Öyle demedim. Şöyle ki ben Kerim'le ve Yıldız'la ilgili yazdığım zaman nedense benden alıntı yapan olmuyor. Ne zaman Cemile'yi eleştirsem hemen herkes benden alıntı yapıp bir şeyler söylüyor. Haliyle ben de amacınızı fikir paylaşmak olarak değil de Cemile'yi savunmak olarak görmeye başladım. Fikir paylaşmak olsa Yıldız, Hüseyin, Kerim haknda yazdıklarım hakkında da fikir paylaşaya çalışırsınız. Ama sadece Cemile hakkında muhattap alıyorsunuz insanları.
Ben Cemile'ye bencil dedim, iffetsiz dedim, aldatan bir kadın dedim, iyi bir anne değil dedim... Şu ana kadar hatırladığım bunlar. Ve ne yazık ki hiçbirinde bana katılmıyorsunuz. Bu kadar mı mükemmel buluyorsunuz bu karateri? Bir kere de "Evet aslında o konuda haklısın Cemile gerçekten de öyle" demediniz ne bana ne de Cemile'yi eleştiren başka arkadaşlara. Ben bu şekilde fikir paylaşımı hissetmiyorum. Sevdiği karaktere körü körüne bağlanan, onun kusurlarını görmeyen ve dolaysıyla eleştirileri örtpas etmeye çalışan üyeler görüyorum. Bu da beni rahatsız ediyor. Ben en çok Kerim ve Yıldız'ı seviyorum ama onları da eleştirdim yeri geldiğinde. Sizin Cemile'yi bir kere eleştirdiğinizi görmediğim gibi eleştirenlere de tahammül edemiyorsunuz. Ben iffetsiz diyorum ama siz ona bile karşı cevap veriyorsunuz. Demeniz gerekir ki "Bu kişinin ahlakı değerleri ve görüşleri Cemile'yi iffetsiz yapıyordur onun güzünde. Ahlak meselelerinde de tartışmayalım". Ama siz benimle sizin hayat görüşlerinizin ayrı olduğunu gözetmeksizin cevap veriyorsunuz. Özellikle iffet meselesinde tartışılacak bir yan yok. Benim iffetsiz bulma nedenlerimde Cemile'yi savunuyorsunuz ama ben zaten onları kabul etmemişim ki iffetsiz bulmuşum. En iyisini hep siz düşünmeyin; bizim de kendimize göre düşüncerimiz olsun.
Al benden de o kadar  Sırf o sahne için izleyeceğim zaten bölümü... Onun da mutlu oluğunu görelim artık mümkünse...
irem_kutsi; Arzu ablaya verdiğim cevap senin için de geçerli  Elbette buranın bir forum sitesi olduğunu ve amacımızın fikir paylaşmak olduğunu biliyorum. Ama ben amacın tartışmadan çok fikir empoze etmek olduğunu hissetmeye başladığım için rahatsız oluyorum. Ya da bir karaktere fazla bağlanıp ona karşı yapılan her eleştiriye cevap verip çürütmeye çalışmak...
|
insanın psikolojik olarak yaptığına kanun nazarında kılıf olarak indirimi var bildiğim kadarı ile,illa deli raporu olması lazım ki,gene içerde kalıyor,hapiste olmasa bile,yalçını ben anlamıyorum,karısını döven bir insan af dilemeye gider ve hala kendini haklı göstermeye çalışır,bunu anlamıyorum,aradan yıllar geçer,yalçın karısı ile arasında uçurumun açıldığının farkına varır,ama bir şey yapmaz,bunu anlamıyorum,bu ilşki içerisinde tanıştığı bir arkadaşını kocasına tanışmaktan korkan cemilenin psikolojik sorunu yoktur ama yalçının vardır,bunu anlamıyorum,karısı gerçekleri anlatınca,ilşkide yaşanmamışken,karısı ona açılmışken,sorunu çözme yoluna değilde,sorun çıkarma yoluna giden yalçını anlamıyorum,karısı bu işin daha fazla böyle gitmediğini ve boşanmak istediğini kabul etmeyen yalçının intihar etmesini anlamıyorum,(bence acizliğin son noktasıdır,)(işin ilginci çok sevdiğinden yapar zaten)karısının bir işlkisi olduğunu ve boşanmak isteyen karısının istediğini kabul eden,ama belgeyi görünce,bunu kullanan yalçını anlamıyorum,bunların arkasında psikolojik sorunlar yatıyorsa cemilede sorunlu  sorunları psikolojikse psikoloğa gitsinler,ha sorunlarını gömüyorlarsa,onların yerine biz analizlerini yapıyoruz,bak şimdi mahkeme kararını alan cemile nasıl bir psikolojik yardım alıcak,çünkü hala çocuğunu söylemicek sinan a,niye sinan çemkirdi diye,işte bugüne kadarkiler bencillik değildir ama bu bencilliktir
|
02-02-10, 17:11
|
|
|
Asistan
Giriş Tarihi: 18.01.2010
|
Alıntı:
[arzu] tarafından gönderildi
sinan ve cemile sahnesinin tam konuşmasında neler yaşandı çok merak ediyorum. sinan durduk yere öyle bir laf etmez. cemile nasıl girdi konuya laf oraya nasıl geldi acayip merak ediyorum... ayrıca o buluşma nasıl gerçekleşti. kim görüşmek istedi ve neden ?
ama herşeye rağmen çiftimi tekrar aynı karede görmüş olmaktan dolayı mutlu olacağım.  onlar için üzülsemde onlarla birlikte acı çeksemde her bölüm mutlaka aynı karade yerlerini alsınlar istiyorum... onlar kaçmak istesinler, görüşmek istemesinler ama ben görebileyim. senaryolar bunun için değilmidir zaten 
|
benimde en çok izlemek istediğim yerden diğeri o diğeride sinan aliyi bir arada görmek 
sinan bekliyordu buluşmak için kararlaştırmışlar gibi tesadüf değildi
ama konunun oraya nasıl geldiğini hiç tahmin edemiyorum
02-02-10, 17:14
|
|
|
Yardımcı Yönetmen
|
Alıntı:
PeriMasalı tarafından gönderildi
benimde en çok izlemek istediğim yerden diğeri o diğeride sinan aliyi bir arada görmek 
sinan bekliyordu buluşmak için kararlaştırmışlar gibi tesadüf değildi
ama konunun oraya nasıl geldiğini hiç tahmin edemiyorum
|
cemile büyük ihtimal boşanacaklarını söyleyecek yalçın'ın başka bir kadınla beraber olduğunu anlatacak ki sinanda görüyo zaten. aslında çok karışık bir bölüm olacak her anlamda sinan-cemile,sinan-ali,yıldız-kerim,yıldız-hüseyin neler olacak çok merak ediyorum
|
|
|
02-02-10, 17:17
|
|
|
Asistan
Giriş Tarihi: 24.10.2006
|
Evet ya Kerim'in de mutlu olduğunu görelim artık  Kerim'in sahnelerini izlerken gerim gerim gerilmiyorum o yüzden belki de en çok onu izlemeyi seviyorum(Aman büyük konuşmayayım da gelecek bölümler ne getirir bilinmez)Bu hafta belki Hüseyin ve Yıldız'la aynı ortamda bulunmaktan dolayı azıcık gerilebilir ama o da uzun sürmeyecek gibi nasıl olsa kendini yine sokaklara atıyor  Derginin başına Hasan Abi'nin geçme talebini dile getirmesinde Yıldız faktörü de vardır belki de ama daha çok onun gerçekten masa başında oturan adam olmaktan hoşlanmaması etkili bence..
Ali'yle de Kerim'in sahnelerinin olmasını isterim mesela..Nedense Kerim'in çocuklarla ilişkisinin çok iyi olacağını düşünüyorum..Ali konusunda Sinan'ı uyandıran Kerim olur belki de
Tufan'a ne olduğunu merak etmekteyim ben de bakalım devlet diye diye nerelere geldi..Yalaka Metin de koltuk kapmış sanırım..Sonu ne olacak acep kendilerinin
|
|
|
|
Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
|
|
|
| Konu Araçları |
|
|
| Mod Seç |
Linear Mode
|
Gönderme Kuralları
|
Yeni konu açamazsınız