Arama 
ÜYE OL  |  Kayıp Şifre  |  Aktivasyon   
Ana Sayfa  |  Forum  |  Haberler  |  Video  |  Diziler  |  Sinema  |  Fotoğraf Galerisi  |  Biyografi  |  Dizi Özetleri  |  Gruplar  |  Ratingler

Geri Git   DiziFilm.com Forum > Yerli DiziFilmler > Eski Diziler

Kapalı Konu

Eski Diziler kategorisinde Bu Kalp Seni Unutur mu? (Arşiv 10) konusunu görüntülemektesiniz.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 02-02-10, 17:22   #11
[arzu]
Yönetmen

[arzu] kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 24.06.2005
[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute

apple-core,
kimseye birşey empoze etmeye çalışmıyorum/çalışmıyoruz bunu daha kaç kez yazmamız gerekecek bilmiyorum ama olsun onuda yaparız.

ayrıca buraya yazan her forumdaşıma cevap vermiyorum, gerek zamanım gereği gerekse isteklerim doğrultusunda. vermediğim gibi seninde her yazdığına cevap verip vermeme hakkım var sanırım. ister katıldığıma yazarım ister katılmadığıma değil mi ? bunun altında bi art niyet aramak bence yanlış. çünkü bunu belli bir amaçla yapmıyorum...

[arzu] Çevrimdışı  
Eski 02-02-10, 17:24   #12
irem_kutsi
Yardımcı Yönetmen

irem_kutsi kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 23.07.2009
irem_kutsi has a reputation beyond reputeirem_kutsi has a reputation beyond reputeirem_kutsi has a reputation beyond reputeirem_kutsi has a reputation beyond reputeirem_kutsi has a reputation beyond reputeirem_kutsi has a reputation beyond reputeirem_kutsi has a reputation beyond reputeirem_kutsi has a reputation beyond reputeirem_kutsi has a reputation beyond reputeirem_kutsi has a reputation beyond reputeirem_kutsi has a reputation beyond repute

metin hem koltuk başına geçmiş hemde yalçın la iş konuşuyorlardı birbirlerini bulmuşlar...
Eski 02-02-10, 17:24   #13
newat
Yardımcı Yönetmen

newat kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 12.04.2007
newat has a reputation beyond reputenewat has a reputation beyond reputenewat has a reputation beyond reputenewat has a reputation beyond reputenewat has a reputation beyond reputenewat has a reputation beyond reputenewat has a reputation beyond reputenewat has a reputation beyond reputenewat has a reputation beyond reputenewat has a reputation beyond reputenewat has a reputation beyond repute

Ali-Sinan sahnesimi once yoksa Cemo-Sinan sahnesimi?

Keske Cemo-Sinan sahnesi once olsa.Bir sekilde yeniden ayni ortamda olmak durumunda kalmis olurlar Yildiz'in evinde.
Eski 02-02-10, 17:26   #14
irem_kutsi
Yardımcı Yönetmen

irem_kutsi kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 23.07.2009
irem_kutsi has a reputation beyond reputeirem_kutsi has a reputation beyond reputeirem_kutsi has a reputation beyond reputeirem_kutsi has a reputation beyond reputeirem_kutsi has a reputation beyond reputeirem_kutsi has a reputation beyond reputeirem_kutsi has a reputation beyond reputeirem_kutsi has a reputation beyond reputeirem_kutsi has a reputation beyond reputeirem_kutsi has a reputation beyond reputeirem_kutsi has a reputation beyond repute

bana nedense fragmanı izlediğimden beri cemile sinan sahnesi önceymiş gibi geliyor umarım öyle de olur
irem_kutsi Çevrimdışı  
Eski 02-02-10, 17:29   #15
PeriMasalı
Asistan

PeriMasalı kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 18.01.2010
PeriMasalı has a reputation beyond reputePeriMasalı has a reputation beyond reputePeriMasalı has a reputation beyond reputePeriMasalı has a reputation beyond reputePeriMasalı has a reputation beyond reputePeriMasalı has a reputation beyond reputePeriMasalı has a reputation beyond reputePeriMasalı has a reputation beyond reputePeriMasalı has a reputation beyond reputePeriMasalı has a reputation beyond reputePeriMasalı has a reputation beyond repute

Alıntı:
newat tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle

Keske Cemo-Sinan sahnesi once olsa.Bir sekilde yeniden ayni ortamda olmak durumunda kalmis olurlar Yildiz'in evinde.
sinan cemile daha önce gibi
bende önce olmasını istiyorum ama sonrada olabilir
Eski 02-02-10, 17:36   #16
newat
Yardımcı Yönetmen

newat has a reputation beyond reputenewat has a reputation beyond reputenewat has a reputation beyond reputenewat has a reputation beyond reputenewat has a reputation beyond reputenewat has a reputation beyond reputenewat has a reputation beyond reputenewat has a reputation beyond reputenewat has a reputation beyond reputenewat has a reputation beyond reputenewat has a reputation beyond repute

Alıntı:
irem_kutsi tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
metin hem koltuk başına geçmiş hemde yalçın la iş konuşuyorlardı birbirlerini bulmuşlar...
Metin ve Yalcin'la Serpilde var gibi geldi bana.
Tam birbirlerini bulmuslar.

Arabadaki sahneyi izlerkende Yalcin'la Serpil'in dunya gorusleri ne kadarda birbirine benziyor diye dusundum,ikiside siddet yanlisi.

Sinan'da mitinge gitmis?
newat Çevrimiçi  
Eski 02-02-10, 17:40   #17
[arzu]
Yönetmen

[arzu] kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 24.06.2005
[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute

Alıntı:
PeriMasalı tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
benimde en çok izlemek istediğim yerden diğeri o diğeride sinan aliyi bir arada görmek
sinan bekliyordu buluşmak için kararlaştırmışlar gibi tesadüf değildi
ama konunun oraya nasıl geldiğini hiç tahmin edemiyorum
mutluluğun resmini izlemek istemezmiyim masal'cım,
baba oğul olduklarını bilmeseler bile, ben onları öyle birbirine kenetlenmiş göreceğim ya o'an aklımdan herşey uçup gidecektir...

Alıntı:
newat tarafından gönderildi

bende sonra olmasını isterim. esip gürleyen sinan'ın sonrasındaki karşılaşmada cemile'ye nasıl davranacağını görmek çok isterim... ama orada karşılaşınca ve gördüğü manzaradan sonra cemile konuşmak isteyecek bence belkide gerçeği açıklamak için...
[arzu] Çevrimdışı  
Eski 02-02-10, 17:49   #18
_meLike_
Yönetmen

_meLike_ kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 08.08.2006
_meLike_ has a reputation beyond repute_meLike_ has a reputation beyond repute_meLike_ has a reputation beyond repute_meLike_ has a reputation beyond repute_meLike_ has a reputation beyond repute_meLike_ has a reputation beyond repute_meLike_ has a reputation beyond repute_meLike_ has a reputation beyond repute_meLike_ has a reputation beyond repute_meLike_ has a reputation beyond repute_meLike_ has a reputation beyond repute

Alıntı:
irem_kutsi tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
cemile büyük ihtimal boşanacaklarını söyleyecek yalçın'ın başka bir kadınla beraber olduğunu anlatacak ki sinanda görüyo zaten. aslında çok karışık bir bölüm olacak her anlamda sinan-cemile,sinan-ali,yıldız-kerim,yıldız-hüseyin neler olacak çok merak ediyorum
Sinan, Yalçın'ın bir ilişkisi olduğunu Cemile'ye söylemek isteyip buluşma teklifinde de bulunabilir.
Haklısınız, karışık bir bölüm bizleri bekliyor. En çok; başörtüsü için yapılan eylemi merak etmekteyim.
Eski 02-02-10, 17:51   #19
PeriMasalı
Asistan

PeriMasalı kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 18.01.2010
PeriMasalı has a reputation beyond reputePeriMasalı has a reputation beyond reputePeriMasalı has a reputation beyond reputePeriMasalı has a reputation beyond reputePeriMasalı has a reputation beyond reputePeriMasalı has a reputation beyond reputePeriMasalı has a reputation beyond reputePeriMasalı has a reputation beyond reputePeriMasalı has a reputation beyond reputePeriMasalı has a reputation beyond reputePeriMasalı has a reputation beyond repute

Alıntı:
[arzu] tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
mutluluğun resmini izlemek istemezmiyim masal'cım,
baba oğul olduklarını bilmeseler bile, ben onları öyle birbirine kenetlenmiş göreceğim ya o'an aklımdan herşey uçup gidecektir...

bende sonra olmasını isterim. esip gürleyen sinan'ın sonrasındaki karşılaşmada cemile'ye nasıl davranacağını görmek çok isterim... ama orada karşılaşınca ve gördüğü manzaradan sonra cemile konuşmak isteyecek bence belkide gerçeği açıklamak için...
mutluluğun en güzel resmi
onlar bunu henüz bilmeselerde bunun bilinmeden bile böyle olmaları
uzun süre sonra cemileyi en mutlu en şey olacaktır

Alıntı:
newat tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Metin ve Yalcin'la Serpilde var gibi geldi bana.
Tam birbirlerini bulmuslar.

Arabadaki sahneyi izlerkende Yalcin'la Serpil'in dunya gorusleri ne kadarda birbirine benziyor diye dusundum,ikiside siddet yanlisi.

Sinan'da mitinge gitmis?
Sinanı mitingde gördüğüme ben çok sevindim tüm karakterimiz bir anda uzaklaştılar ama bu bölümde göreceğiz onları ayrıca bu bölümde dönemin olaylarına tekrar yer verilmesi çok iyi olmuş herşeyin gazete küpürüyle anlatılması geçiştirilmesi güzel olmuyor
PeriMasalı Çevrimdışı  
Eski 02-02-10, 19:06   #20
newat
Yardımcı Yönetmen

Vurgun'un katildigi protesto gosterisi 3 mayis 1987'de Van Yuzuncuyil Universitesi kampusunun karsisindaki kafeteryada oruc tutmadigi icin oldurulen Mehmet Sirin Tekin icinmis.Pankarttaki ismi okuyunca o olayi animsadim.
Umarim biraz ayrintiya girerler.

Herkese iyi seyirler diliyorum.
newat Çevrimiçi  
Kapalı Konu

Bookmarks

Etiketler
bu kalp seni unutur mu, bu kalp seni unutur mu dizisi

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Mesajlara cevap yazamazsınız
Mesajınıza eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş