Arama 
ÜYE OL  |  Kayıp Şifre  |  Aktivasyon   
Ana Sayfa  |  Forum  |  Haberler  |  Video  |  Diziler  |  Sinema  |  Fotoğraf Galerisi  |  Biyografi  |  Dizi Özetleri  |  Gruplar  |  Ratingler

Geri Git   DiziFilm.com Forum > Yerli DiziFilmler > Eski Diziler

Kapalı Konu

Eski Diziler kategorisinde Bu Kalp Seni Unutur mu? (Arşiv 10) konusunu görüntülemektesiniz.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 03-02-10, 00:30   #21
apple-core
Yönetmen

apple-core kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 16.04.2006
apple-core has a reputation beyond reputeapple-core has a reputation beyond reputeapple-core has a reputation beyond reputeapple-core has a reputation beyond reputeapple-core has a reputation beyond reputeapple-core has a reputation beyond reputeapple-core has a reputation beyond reputeapple-core has a reputation beyond reputeapple-core has a reputation beyond reputeapple-core has a reputation beyond reputeapple-core has a reputation beyond repute

Reklam arasındayken bir şey soracağım. Siz geçenlerde Mutluluğun Resmi şiirini konuşup duruyordunuz. Bir yerden o şiirin bölümde geçeceğine dair tüyo mu aldınız yoksa acayip denecek bir tesadüf mü oldu Valla izlerken aklıma forumda konuşulanlar geldi. Dedim ne oluyoruz bizim forumdakiler erdi sanırım
Eski 03-02-10, 00:54   #22
[arzu]
Yönetmen

[arzu] kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 24.06.2005
[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute

apple-core,
sesli fragmanda cemile'nin terapi esnasında söylediklerini vermişlerdi de ordan biliyoruz. henüz ermedik aslında öyle olsa ne güzel olurdu. bundan sonraki gelişmeleride bilirdik en azından tahmin edebilirdik...

[arzu] Çevrimdışı  
Eski 03-02-10, 00:57   #23
apple-core
Yönetmen

apple-core kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 16.04.2006
apple-core has a reputation beyond reputeapple-core has a reputation beyond reputeapple-core has a reputation beyond reputeapple-core has a reputation beyond reputeapple-core has a reputation beyond reputeapple-core has a reputation beyond reputeapple-core has a reputation beyond reputeapple-core has a reputation beyond reputeapple-core has a reputation beyond reputeapple-core has a reputation beyond reputeapple-core has a reputation beyond repute

Sesli fragmanı izlemediğim nasıl da belli oluyor Yok yahu o kadar da ermeyin sonra bölümü izlemenin ne zevki kalır ki değil mi

Bu arada şu ana kadarki kısımda dizi çok sıkıcı geçti. Nedense geçen haftaya oranla çok sıkıldım izlerken. Umarım bundan sonrası daha güzel geçer...
apple-core Çevrimdışı  
Eski 03-02-10, 01:32   #24
laylaylomm
Yardımcı Yönetmen

laylaylomm kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 05.05.2007
laylaylomm has a reputation beyond reputelaylaylomm has a reputation beyond reputelaylaylomm has a reputation beyond reputelaylaylomm has a reputation beyond reputelaylaylomm has a reputation beyond reputelaylaylomm has a reputation beyond reputelaylaylomm has a reputation beyond reputelaylaylomm has a reputation beyond reputelaylaylomm has a reputation beyond reputelaylaylomm has a reputation beyond reputelaylaylomm has a reputation beyond repute

Sinan-Ali sahnelerini sevdim. Sinan ne güzel kitap okuyor öyle. Ali de Gece de çok tatlı.
Ali'nin psikolojisi resimlerden ve annemin oğluyum diye söylemesinden belli oldu.Sinan'a verdiği resimde de babası yok, diğer resimde de yok. Yalçın'ın Gece'yi çok öpmesinden sonra Ali'nin de yanağını uzatır gibi durması, Yalçın'ın eline dokunması çok acıydı. Yalçın da o kadar harekete başını tutmakla karşılık verdi. Yalçın, Gece'ye masal okuyor, Ali de anne sen de bana masal oku diyor.

Cemile'nin Yalçın'a karşı bu ince tavırları canımı sıkıyor. Kibar'a sinirlenebiliyor ama ona sinirlenmiyor. Kibar da Yalçın'a cevabını verir derken Cemile'ye küçük de olsa bir cevap verdi. Kibar, evdeki problemleri anlamakta iyiydi de Yalçın'ın Ali'ye davranışlarını anlamaması ilginçti.

Zeynep'i de bu bölüm pek görmedik, sevindim. Oğlunun yanında kalsın, hiç gelmesin.

Yalçın, Ali'nin kendi çocuğu olmadığını belirtmesine rağmen Ali'yle de belirli zamanlarda görüşme hakkı elde etti.

Cemile ve Yalçın boşandı. Yalçın, "Gece'yi hakimin uygun gördüğü günde göreceksin tabi o gün hasta olmazsa."

Sinan resmen lafları Cemile'nin ağzına tıktı. Cemile de sinirlenip söylemekten vazgeçti, Sinan'ın çocuğu ondan öğreneceğini düşünmüyorum, hiç umudum yok.
Eski 03-02-10, 01:40   #25
Dogy
Asistan

Dogy kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 25.05.2008
Dogy has a reputation beyond reputeDogy has a reputation beyond reputeDogy has a reputation beyond reputeDogy has a reputation beyond reputeDogy has a reputation beyond reputeDogy has a reputation beyond reputeDogy has a reputation beyond reputeDogy has a reputation beyond reputeDogy has a reputation beyond reputeDogy has a reputation beyond reputeDogy has a reputation beyond repute

ikinci bi hs vakası ya ne yani şimdi alinin sinanın çocuğu olduğunu sinanın öğrenmesi için 20 bölüm daha bekleyecek miyiz yok artık ya ayrıca hüseyin tekrar hapse girerse yıldız kerim ile ilgili hayallerim suya düşecek.çünkü yine özleyecek yıldız hüseyini onu kusursuz görmeye devam edecek.oysa bi süre daha beraber yaşasalardı hayalindeki o yüce hüseyin ona olan o hayranlığı bitecekti belki de.sinan cemileyi hala seviyor bu belli.ama kabullenemiyo yaptıklarını o yüzden sert davranıyo.cemilenin kendisini kullanacağını düşünüyo.nefret ediyorum böyle izleyici ile oynayan dizilerden.gerçek hayatta böyle bişeyi ben mutlaka söylerdim mesela.o an karşımdakine kapak yapmak için bile olsa o senin çocuğun evliliğimiz sahte derdim ne kdr hata yaptığını anlardı.bir de görünenin arkasındakini görmek için geç kalmamasını söylüyor.yahu adam nerden bilsin görsün
Dogy Çevrimdışı  
Eski 03-02-10, 01:41   #26
[arzu]
Yönetmen

[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute

sinan ne çok şey biriktirmiş içinde
ve tahmin ettiğim gibi cemile'nin boşanmasını yalçın'ın ilişkisine bağladı. cemile haklı, görünenlere göre karar veriyor ama gerçekleride bilmiyor ki? ayrıca cemile'nin neden ali'yi açıklamadan gittiğini anlamadım. sinan'ın görünenler doğrultusunda yargıladığınında farkında olduğuna göre gerçekleri açıklaması gerekmezmiydi. tüm kırılmışlığına rağmen...
[arzu] Çevrimdışı  
Eski 03-02-10, 01:47   #27
özgü necati
Yardımcı Yönetmen

özgü necati kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 03.10.2006
özgü necati has a reputation beyond reputeözgü necati has a reputation beyond reputeözgü necati has a reputation beyond reputeözgü necati has a reputation beyond reputeözgü necati has a reputation beyond reputeözgü necati has a reputation beyond reputeözgü necati has a reputation beyond reputeözgü necati has a reputation beyond reputeözgü necati has a reputation beyond reputeözgü necati has a reputation beyond reputeözgü necati has a reputation beyond repute

laylaylomm canım tam benim düşündüklerimi yazmışsın sana tamamen katılıyorum

Berzan Ali ne kadarda çok baba sevgisine muhtaç canımbenim... halbuki ne kadar saf ne kadar temiz ne kadar tatlı bir çocuk yarabbim nasılda Sinan'ın kucağına yerleşiverdi öyle kıyamam ben ona yalçın hakkaten pislik yaa bu kadarda gaddar olunmazki yani o daha ufacık masum bir çocuk o ne davranışlar öyle sinir oldum... hele son yaptığı.. iğreniyorum yalçından.. bir çocuğu nasıl annesinden ayırabilir ya nasıl yapar bunu.. söz konusu kişi yalçınsa yapar tabi.. artık ondan herşeyi beklerim ben...
tabii hasta olmazsaymış.. dediklerine bak çok sinir oldum!!!!!

Sinana kızdım biraz Cemilenin ağzına tıktı lafları laylaylomm'unda dediği gibi.. keşke biraz olsun dinlemeye çalışsaydı.. tamam Sinan haklı ama keşke dinleseydi.. Cemile, Ali senin oğlun demek için çaba harcadı artık en azından...

hüseyine üzüldüm

en sevdiğim sahne Ali Berzanla Sinanın sahnesiydi gördüğüm en tatlı baba-oğul onlar maaşallah nasılda tatlılar ve çok benziyorlar bence

Gece yalçın geceye masal okurken Ali Berzana okumaması beni çok üzdü.. aman okumasın zaten çocuk kabus görür yalçından masal dinlerse güzel anneciğinden dinledi işte ne güzel çok tatlılardı

ben Sinan&Cemile&Ali Berzan'ı birarada uyurken görmeyi çok istiyorum ama imkansız sanırım ve buna çok üzülüyorum
Eski 03-02-10, 01:50   #28
odile
Oyuncu

odile kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 12.10.2006
odile has a reputation beyond reputeodile has a reputation beyond reputeodile has a reputation beyond reputeodile has a reputation beyond reputeodile has a reputation beyond reputeodile has a reputation beyond reputeodile has a reputation beyond reputeodile has a reputation beyond reputeodile has a reputation beyond reputeodile has a reputation beyond reputeodile has a reputation beyond repute

Yalçın ya beni bulsun ya da kendini vursun !! tüm nefret ve muz kabukları Yalçın'a !!! ayrıca tüm bu olaylar karşısında ermiş ermiş tepki veren Cemile'ye vay anasını diyorum bir bağır bir çağır bir isyan et ya ... içim şişti ekran karşısında Cemile'nin avukatı mı pek suskundu yoksa düzen böyle mi işliyor anlamış değilim .

Sinan ve Ali sahnesi şu bölüm içimi ısıtan tek sahneydi canım ne şeker bir çocuk bu Ali aynı babası Yalçın'dan göremediği ilgiyi başka kollarda arıyor ..nasıl da aç bir erkek figüre ..babaya ..resimlerinde de çok güzel bu baba yoksunluğunu anlatıvermiş . Sinan'a "iş"te babam deyiveriyor çocukça ama o "iş" te olma durumu Sinan'a aslında görünenin arkasındaki gerçeği fark ettirmeli ...Cemile söyleyemedi ama yakında bu durum anlaşılır bence.. anlaşılmalı da . Şimdi velayet davasının sonucu herkes tarafından öğrenilecek ..neden oğlan Cemile'de de kızı yanında değil diye sorgular Sinan ..en azından ben öyle umuyorum
bu arada senaristlere yalvarıyorum ..ikinci bir Aliye durumu olmasın .Kızına hasret, hayata küskün bir Cemile izlemeyelim bu durumda Serpil belki vicdanlı çıkar ...Yalçın'ın aklını başına getirir ..bu arada Yalçın'a hayat veren oyuncuyu da alkışlıyorum hayatımda hiç bu kaa kaknem ve koktan bir yüz ifadesi görmedim bölüm boyu adamın ifade değişmedi .böğkk

Hüseyin cephesinde yurtdışına kaçış kesinleşti ...bence Sinan'ın evinde Kerim ile bir konuşma yapabilir Hüseyin ...bazı şeyleri fark etti .Bakalım bu cephede olaylar nasıl gelişecek .
Eski 03-02-10, 01:53   #29
newat
Yardımcı Yönetmen

newat kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 12.04.2007
newat has a reputation beyond reputenewat has a reputation beyond reputenewat has a reputation beyond reputenewat has a reputation beyond reputenewat has a reputation beyond reputenewat has a reputation beyond reputenewat has a reputation beyond reputenewat has a reputation beyond reputenewat has a reputation beyond reputenewat has a reputation beyond reputenewat has a reputation beyond repute
Varsayılan Iyi aksamlar

Huseyin'in okudugu Jack London'dan Martin Eden'i ve Bob Geldof'u animsattiklari icin cok tesekkur ederim yapim ekibine.

Bolumun daha yarisindayim netten izlemek zaman aliyor.

Mehmet Sirin Tekin'in oldurulmesini protesto sahneleri cok etkileyiciydi benim acimdan.
Eski 03-02-10, 01:54   #30
[arzu]
Yönetmen

20 günlük ara ne zaman geçti, neden savunma hazırlamadılar. yapacak birşeyi yokmuş cemile'nin nasıl olmaz... hakim bir sonraki duruşmaya kararı bırakınca tamam dedim bu sürede cemile'de artık herşeyi ortaya döker ama yok. neden niçin anlamadım anlayamıyorum...
[arzu] Çevrimdışı  
Kapalı Konu

Bookmarks

Etiketler
bu kalp seni unutur mu, bu kalp seni unutur mu dizisi

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Mesajlara cevap yazamazsınız
Mesajınıza eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş