Arama 
ÜYE OL  |  Kayıp Şifre  |  Aktivasyon   
Ana Sayfa  |  Forum  |  Haberler  |  Video  |  Diziler  |  Sinema  |  Fotoğraf Galerisi  |  Biyografi  |  Dizi Özetleri  |  Gruplar  |  Ratingler

Geri Git   DiziFilm.com Forum > Yerli DiziFilmler > Eski Diziler

Kapalı Konu

Eski Diziler kategorisinde Bu Kalp Seni Unutur mu? (Arşiv 10) konusunu görüntülemektesiniz.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 08-02-10, 23:56   #361
[arzu]
Yönetmen

[arzu] kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 24.06.2005
[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute

Alıntı:
ozenc-can tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
ne demiş usta:
"Yani Tahiri Zühre sevmeseydi artık
yahut hiç sevmeseydi
Tahir ne kaybederdi Tahirliğinden?

Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da
hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil."

Bana göre cemile olmakta ayıp değil,hatta sinan olmak hiç ayıp değil.
Nazım usta ne güzel demiş ama değil mi? hatırlattığın için teşekkürler...

üstelik benim çiftimede "cuk" oturmuş, seçimin muhteşem.

sinan nasıl çözülecek bilmiyorum. fragmana göre cemile ana ulaşmaya çalışıyor ve yeni bir duvara çarpıyor anlaşılan. ama cemile pes etmemeli. üstelik kendilerinden bağımsız haraket etmesi gerek bir gerçek varken...
[arzu] Çevrimdışı  
Eski 09-02-10, 00:21   #362
Bahar61
Yardımcı Yönetmen

Bahar61 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 19.09.2006
Bahar61 has a reputation beyond reputeBahar61 has a reputation beyond reputeBahar61 has a reputation beyond reputeBahar61 has a reputation beyond reputeBahar61 has a reputation beyond reputeBahar61 has a reputation beyond reputeBahar61 has a reputation beyond reputeBahar61 has a reputation beyond reputeBahar61 has a reputation beyond reputeBahar61 has a reputation beyond reputeBahar61 has a reputation beyond repute

Alıntı:
[arzu] tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Nazım usta ne güzel demiş ama değil mi? hatırlattığın için teşekkürler...

üstelik benim çiftimede "cuk" oturmuş, seçimin muhteşem.

sinan nasıl çözülecek bilmiyorum. fragmana göre cemile ana ulaşmaya çalışıyor ve yeni bir duvara çarpıyor anlaşılan. ama cemile pes etmemeli. üstelik kendilerinden bağımsız haraket etmesi gerek bir gerçek varken...
yaa demek cemile sinana ulaşmaya çalışıyor öyle mi?

hani şu " sen de benim hissettiklerimi hissetmiyor musun?" sorusunu sorarken mi.keşke sinan da ona "asıl sen benim hissettiklerimi hissedebiliyor musun?

eğer ki cemile sinana en kısa zamanda ali hakkındaki gerçeği açıklamazsa varya arzucum cemileyi benim elimden sen bile kurtaramazsın.hele de açıklamak isteyipte sonradan zeynebi veya sinanın ona karşı tutumunu bahane ederek açıklamaktan vazgeçsin ...Alllhahhhhh...tutmayın eleeeyyyn beni der dalarım...(ama sen yinede tut beni arkadaşım serde KARADENİZLİLİK var ne de olsa az buçuk deli sayılırım)
Eski 09-02-10, 06:42   #363
lcd
Asistan

lcd kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 26.05.2006
lcd has a reputation beyond reputelcd has a reputation beyond reputelcd has a reputation beyond reputelcd has a reputation beyond reputelcd has a reputation beyond reputelcd has a reputation beyond reputelcd has a reputation beyond reputelcd has a reputation beyond reputelcd has a reputation beyond reputelcd has a reputation beyond reputelcd has a reputation beyond repute

İLK EYLEM

Yakın tarihe ışık tutan ‘Bu Kalp Seni Unutur mu?’ ekrana veda ediyor. Yaklaşık 10 haftadır para almadan çalışan set ekibi kazan kaldırdı

http://cadde.milliyet.com.tr/2010/02...6452/ILK_EYLEM

Sigortaları var, ama paraları yok!

Bu başlıklı haberin adres linki bir türlü eklenmiyor. Cadde ekinden Ali Eyüboğlu köşe yazısından takip edilebilir.

lcd Çevrimdışı  
Eski 09-02-10, 10:10   #364
[arzu]
Yönetmen

[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute[arzu] has a reputation beyond repute
Varsayılan günaydın...

üzücü bir haberle güne merhaba demişiz. inşallah sorunlar aşılır. bu hikaye yarım kalmamalı... belki başka bir kanala geçer, bekleyip görelim mi yoksa bizde birşeyler yapalım mı ilk anda bilemedim... sizler ne dersiniz ?

ekleme:
show tv'ye ve asis yapıma, dizimizin devamına ilişkin dileğimi belirten birer e posta gönderdim...

[arzu] Çevrimdışı  
Eski 09-02-10, 11:20   #365
Despire_ER
Yönetmen

Despire_ER kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 28.08.2009
Despire_ER has a reputation beyond reputeDespire_ER has a reputation beyond reputeDespire_ER has a reputation beyond reputeDespire_ER has a reputation beyond reputeDespire_ER has a reputation beyond reputeDespire_ER has a reputation beyond reputeDespire_ER has a reputation beyond reputeDespire_ER has a reputation beyond reputeDespire_ER has a reputation beyond reputeDespire_ER has a reputation beyond reputeDespire_ER has a reputation beyond repute
Despire_ER kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

hayırya bu kabus olmalı bitiremezler tv deki en iyi diziydi bu offf ne olucakk şimdi ne olucak biraz iyi yanından bakıyım diyorum tolgahan sayışan eylülde yeni diziye başlıcak belki beraber oynarlar berraklan tekrar ya olazsalar neyse ya off bitiremezler arzunun dediği gibi isteğimizi showa belirttelim valla atv ye bile razıyım

Son Güncelleme ; BERNA : 09-02-10 tarihinde saat 11:26 Neden: mesajın tamamında bold yazı stili bir daha kullanmayınız
Despire_ER Çevrimdışı  
Eski 09-02-10, 11:45   #366
[arzu]
Yönetmen

asis : sissanatsalyapim@gmail.com
show tv : http://www.showtvnet.com/yardim/izleyicitemsilcisi.asp

yetkililere bu adreslerden ulaşıp, dizimizin devamını istediğimizi belirtebiliriz...
bizler özellikle kanala ve yapımcıya baskı kuralım ki onlarda ödeme yapıp devam etme kararı alabilsinler...
ve böylece ekibe de bu şekilde destek olmalıyız diye düşünüyorum...
[arzu] Çevrimdışı  
Eski 09-02-10, 12:34   #367
lavinya
Yönetmen

lavinya kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 31.08.2007
lavinya has a reputation beyond reputelavinya has a reputation beyond reputelavinya has a reputation beyond reputelavinya has a reputation beyond reputelavinya has a reputation beyond reputelavinya has a reputation beyond reputelavinya has a reputation beyond reputelavinya has a reputation beyond reputelavinya has a reputation beyond reputelavinya has a reputation beyond reputelavinya has a reputation beyond repute

Alıntı:
[arzu] tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
asis : sissanatsalyapim@gmail.com
show tv : http://www.showtvnet.com/yardim/izleyicitemsilcisi.asp

yetkililere bu adreslerden ulaşıp, dizimizin devamını istediğimizi belirtebiliriz...
bizler özellikle kanala ve yapımcıya baskı kuralım ki onlarda ödeme yapıp devam etme kararı alabilsinler...
ve böylece ekibe de bu şekilde destek olmalıyız diye düşünüyorum...
Desteklemek gerekirse destekleriz. Bu güzelim diziye çok üzülecegim.
Bugüne kadar hiç bir dizi yayından kalktı diye üzülmemiştim. Ama bu kadar kaliteli bir yapım bunu hak edemez.
Eski 09-02-10, 12:47   #368
trueblue
Oyuncu

trueblue kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 02.02.2005
trueblue has a reputation beyond reputetrueblue has a reputation beyond reputetrueblue has a reputation beyond reputetrueblue has a reputation beyond reputetrueblue has a reputation beyond reputetrueblue has a reputation beyond reputetrueblue has a reputation beyond reputetrueblue has a reputation beyond reputetrueblue has a reputation beyond reputetrueblue has a reputation beyond reputetrueblue has a reputation beyond repute

Alıntı:
ozenc-can tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Aşk meselesine gelince;aşkın kendisi mucize gibi bir şey zaten.Bu insan olan herkesin başına gelebiliyor.Bazen evliyken,bazen bekarken, bazen ellisinde...Bu da cemilenin başına evliyken geldi diye cemilenin insanlığından bir şey kaybettirir mi?
ne demiş usta:
"Yani Tahiri Zühre sevmeseydi artık
yahut hiç sevmeseydi
Tahir ne kaybederdi Tahirliğinden?

Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da
hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil."

Bana göre cemile olmakta ayıp değil,hatta sinan olmak hiç ayıp değil.

Cemile sinana neden aşık oldu? bunun bir cevabı olamaz ,tamamen insanca...
Ve her gerçek aşk hikayesi umulmadık dönüşümlere yol açar.Cemile bu dönüşümü yaşadıkça yalçınla hiç yapamayacağınını birkere daha bir kere daha anladı zaten. ama yaşam ona böyle bir rota çizdi. Dönüp bakktığında o da her insan gibi hatalarını görüyor önemli olan da bu zaten.Dönüp arkaya baktığında gerçek gördüklerin...
Cemile'nin Sinan'a aşık olması AYIP DEĞİL. Evli iken aşık olursan boşanır, istediğin ilişkiyi yaşarsın. Sinan bile Cemile'den uzaklaştı ki, rahatça hayatını düzenlesin diye. Beyinsiz karakterimiz Cemile ne yaptı aman Yalçın üzülmesin, ayrılığa alışsın sonra dava açarım dedi, sonra da Sinan ile yatağa atladı. Sinan ile bebek isimleri seçtikten sonra bebeği aldırdım kocamla gidiyorum dedi. Hele sakat Yalçın'ın Cemile'nin hamile olduğunu öğrenmesi için bir mucize falan lazım dı ama o da gerçek oldu.

Ben sadece Cemile'nin salaklıkları ile Sinan'a, Gece'ye, Ali'ye hatta Yalçın'a verdiği zararlar ÇOK KÖTÜ diyorum. Cemile tam bir Ziyan Ayısı gibi ne yöne hareket etse yakıp yıkıyor, zarar verip , ziyan yaratıyor.
Eski 09-02-10, 12:56   #369
[arzu]
Yönetmen

Alıntı:
lavinya tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Desteklemek gerekirse destekleriz. Bu güzelim diziye çok üzülecegim.
Bugüne kadar hiç bir dizi yayından kalktı diye üzülmemiştim. Ama bu kadar kaliteli bir yapım bunu hak edemez.
bence desteklemeliyiz lavinya'm,
ne yapabilirsek kar diye düşünüyorum. 2 mesaj yazmak sadece birkaç dakikamızı alır. sesimizi çok fazla duyurabilirsek en azından emeklerinin boşa gitmediğini de anlayabilirler...
[arzu] Çevrimdışı  
Eski 09-02-10, 13:17   #370
Nhelenia
Oyuncu

Nhelenia kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 13.07.2006
Nhelenia has a reputation beyond reputeNhelenia has a reputation beyond reputeNhelenia has a reputation beyond reputeNhelenia has a reputation beyond reputeNhelenia has a reputation beyond reputeNhelenia has a reputation beyond reputeNhelenia has a reputation beyond reputeNhelenia has a reputation beyond reputeNhelenia has a reputation beyond reputeNhelenia has a reputation beyond reputeNhelenia has a reputation beyond repute

Alıntı:
trueblue tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Cemile'nin Sinan'a aşık olması AYIP DEĞİL. Evli iken aşık olursan boşanır, istediğin ilişkiyi yaşarsın. Sinan bile Cemile'den uzaklaştı ki, rahatça hayatını düzenlesin diye. Beyinsiz karakterimiz Cemile ne yaptı aman Yalçın üzülmesin, ayrılığa alışsın sonra dava açarım dedi, sonra da Sinan ile yatağa atladı. Sinan ile bebek isimleri seçtikten sonra bebeği aldırdım kocamla gidiyorum dedi. Hele sakat Yalçın'ın Cemile'nin hamile olduğunu öğrenmesi için bir mucize falan lazım dı ama o da gerçek oldu.

Ben sadece Cemile'nin salaklıkları ile Sinan'a, Gece'ye, Ali'ye hatta Yalçın'a verdiği zararlar ÇOK KÖTÜ diyorum. Cemile tam bir Ziyan Ayısı gibi ne yöne hareket etse yakıp yıkıyor, zarar verip , ziyan yaratıyor.
valla bu görüşünüze katılıyorum Cemile çığrından çıktı bir başrole yakışmayacak nitelikler yüklendi Cemileye Cemilenin Sinana duyduğu aşk ayıp değildi ama akabinde yaşanan olaylar ne yazık ki hoş değildi Kocana olan sevgin bitmiş başka birine aşık olmuş olabilrsin bu doğal ama arka arkaya bu kadar karakteri yıpratacak üzecek şekilde davranamazsın bu bencillik olur aşk değil

Sinan, Yalçın ve çocuklar içinde durum böyle Tahir ile Zühre hoş bir alıntı en baştaki sıcaklık gibi olsa çok güzel oturmuş derim ama bu Bihter ve Behlülü Tahir ile Zühreye benzetmek gibi olmuş

Bookmarks

Etiketler
bu kalp seni unutur mu, bu kalp seni unutur mu dizisi

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Mesajlara cevap yazamazsınız
Mesajınıza eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş