Arama 
ÜYE OL  |  Kayıp Şifre  |  Aktivasyon   
Ana Sayfa  |  Forum  |  Haberler  |  Video  |  Diziler  |  Sinema  |  Fotoğraf Galerisi  |  Biyografi  |  Dizi Özetleri  |  Gruplar  |  Ratingler

Geri Git   DiziFilm.com Forum > Arşiv > Yabancι DiziFilm Arşivi > Diğer Yabancı Diziler Arşivi

Kapalı Konu

Diğer Yabancı Diziler Arşivi kategorisinde Full House (Bizim Ev) (Arsiv 1) konusunu görüntülemektesiniz.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 25-09-07, 18:01   #281
DeFnE_92
Asistan

DeFnE_92 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 20.08.2006
DeFnE_92 has a reputation beyond reputeDeFnE_92 has a reputation beyond reputeDeFnE_92 has a reputation beyond reputeDeFnE_92 has a reputation beyond reputeDeFnE_92 has a reputation beyond reputeDeFnE_92 has a reputation beyond reputeDeFnE_92 has a reputation beyond reputeDeFnE_92 has a reputation beyond reputeDeFnE_92 has a reputation beyond reputeDeFnE_92 has a reputation beyond reputeDeFnE_92 has a reputation beyond repute

tmm ya ben ikisinede atıyorum atmak isteyen ikisinede atsın ya da hangisine atmak isterse ona atsın.bengu_ çalışmaların harika olmuş ellerine sağlık.hele hele michellelere bayıldım
Eski 26-09-07, 19:02   #282
NeHiR_92
Oyuncu

NeHiR_92 kullanıcısının avatarı

NeHiR_92 has a reputation beyond reputeNeHiR_92 has a reputation beyond reputeNeHiR_92 has a reputation beyond reputeNeHiR_92 has a reputation beyond reputeNeHiR_92 has a reputation beyond reputeNeHiR_92 has a reputation beyond reputeNeHiR_92 has a reputation beyond reputeNeHiR_92 has a reputation beyond reputeNeHiR_92 has a reputation beyond reputeNeHiR_92 has a reputation beyond reputeNeHiR_92 has a reputation beyond repute

Alıntı:
DeFnE_92 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
ya kanal d belkide yayınlar ama ben kanal d nin yayınlıycağına inanmadığım için kanal d yede boşuna göndermek istemiyorum.ben şimdi ikisinede gönderiyorum şimdi isteyen istediğini göndersin.ben kanaltürkünde yayınlıycağına inanmıyorum ama kanal d den daha umutlu buluyorum onun için kanaltürke de gönderiyorum.ben kanaltürke gönderin die bişi demiyorum ama isteyen istediğine gönderir isteyen ikisinede gönderir.
tamam da ebru sen de demişsin yayınlayacaklarını sanmıyorum diye..bi de herkes farklı yerlere gönderirse yayınlanma ihtimali iice düşer..ben o yüzden hepimiz aynı yere atalım dedim ve herkese kanal d yazdım...yoksa herkes istediğini yapar tabi...ama öle olursa da hiç yayınlanmaz
Eski 27-09-07, 17:49   #283
NeHiR_92
Oyuncu

NeHiR_92 has a reputation beyond reputeNeHiR_92 has a reputation beyond reputeNeHiR_92 has a reputation beyond reputeNeHiR_92 has a reputation beyond reputeNeHiR_92 has a reputation beyond reputeNeHiR_92 has a reputation beyond reputeNeHiR_92 has a reputation beyond reputeNeHiR_92 has a reputation beyond reputeNeHiR_92 has a reputation beyond reputeNeHiR_92 has a reputation beyond reputeNeHiR_92 has a reputation beyond repute

Alıntı:
myloverthalia tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
ben kanald ye attım valla arkdaşlar boşuna tartışmayalım burda defalarca söyledim yayınlamıyorlar hiçbir diziyi bu arada gülberkciğim senin dediğin yerden mail atıyrm hep. yani bu forumdakiler kanaldye de atsalar yayınlamazlar ablası.boşuna kafanızı takmayın.biz sürekli mail atsak ta yayınlayacaklarını hiç sanmıyrm.hangi kanala atarsak atalım yayınlamazlar pelin senin step hayranı olduğunu bilyrm.formu dolaşmıştım baştan aşağı sen sürekli steph fotoları eklemiştin.benim stoklarım tükendi.steph resmi çekecem sırf senin için
ewet yayınlamıyorlar ama biz yine de şansımızı denesek birşey kaybetmeyiz...
ben de pelin gibi stephi seviyordum en çok tabi bir de jess...bengü jess ve stephli çalışmalar yapabilirsen çok sevinirim
NeHiR_92 Çevrimdışı  
Eski 28-09-07, 22:28   #284
NeHiR_92
Oyuncu

Alıntı:
DeFnE_92 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
inş yayınlarlar ama yayınlasalarda inş sabahları yayınlamazlar şöyle bi 4e 5e kadar yayınlarlar.sabah yayınlarlarsa bn gene izleyemem
benim için ideal saat yabancı damatı verdikleri zaman..zaten yayınlayacakları şüpheli ama 4-5 gibi de izleyemem yayınlanırsa...
bu arada sayfa çok boş kalmış
NeHiR_92 Çevrimdışı  
Eski 01-10-07, 00:26   #285
BlueBird
Oyuncu

BlueBird kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 08.10.2006
BlueBird has a reputation beyond reputeBlueBird has a reputation beyond reputeBlueBird has a reputation beyond reputeBlueBird has a reputation beyond reputeBlueBird has a reputation beyond reputeBlueBird has a reputation beyond reputeBlueBird has a reputation beyond reputeBlueBird has a reputation beyond reputeBlueBird has a reputation beyond reputeBlueBird has a reputation beyond reputeBlueBird has a reputation beyond repute

bu diziyi ben de çok severek izliyordum. yine verilse yine izlerim. çok eğlenceliydi kanal d ye mail atmak denenebilir ama bir çok diziye yaptıkları gibi ilgiye teşekkür edip geçerler sanıyorum. çünkü izleyiciye hiç saygıları yok!!!

eklediğiniz resim ve çalışmalar için çok teşekkürler

BlueBird Çevrimdışı  
Eski 06-10-07, 23:51   #286
_duygucuk_
Yönetmen

_duygucuk_ kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 24.03.2006
_duygucuk_ has a reputation beyond repute_duygucuk_ has a reputation beyond repute_duygucuk_ has a reputation beyond repute_duygucuk_ has a reputation beyond repute_duygucuk_ has a reputation beyond repute_duygucuk_ has a reputation beyond repute_duygucuk_ has a reputation beyond repute_duygucuk_ has a reputation beyond repute_duygucuk_ has a reputation beyond repute_duygucuk_ has a reputation beyond repute_duygucuk_ has a reputation beyond repute

bu diziye bayılırım hla çocukluğumun ilk dizisi...
maillere deva belki verirler ..reismler için saolun..
michael rolünü mary*kate kardeşler dönüşümlü oynuyordu değil mi?
beni de bu aile ye katarsanız sevnirim
Eski 07-10-07, 04:22   #287
gizemligirl
Oyuncu

gizemligirl kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 08.02.2007
gizemligirl has a reputation beyond reputegizemligirl has a reputation beyond reputegizemligirl has a reputation beyond reputegizemligirl has a reputation beyond reputegizemligirl has a reputation beyond reputegizemligirl has a reputation beyond reputegizemligirl has a reputation beyond reputegizemligirl has a reputation beyond reputegizemligirl has a reputation beyond reputegizemligirl has a reputation beyond reputegizemligirl has a reputation beyond repute

aramıza hoşgeldin .. tabiki ailedensin artık.. resimleri beğenmene sevindim.. küçük bir umut ama belki yayınlatırz hadi hayırlısı.. evet dönüşümlü oynuyorlarmış
Eski 07-10-07, 14:59   #288
NeHiR_92
Oyuncu

nazire abla resimler için teşekkürler..çok güzeller...
video izledim de gerçekten çok özlemişim..lütfen arkadaşlar mail konusunda elimizden geleni yapalım..nete her girişimizde mail atalım..bana 10 kişi falan hatta daha fazla mail atarım dedi.1 mail bile bizim için gerekli..sizin de bize katılabbileceklerini bildikleriniz varsa lütfen onlara da söyleyin..
resimleri yeni çektim

NeHiR_92 Çevrimdışı  
Eski 09-10-07, 18:04   #289
NeHiR_92
Oyuncu

resimler için rica ederimbenim için zevk çünkü hiç bir kanal yayınlamadığı için ancak öyle izleyip çekebiliyorum...
mail konusunda da ben her girişimde birkaç tane atıyorum..lütfen arkadaşlar mail konusuna özen gösterelim ben gerçekten çok özledim
NeHiR_92 Çevrimdışı  
Eski 16-10-07, 18:00   #290
NeHiR_92
Oyuncu

evet ebru bence de hala mail atan az kişi var...kanal d de bizi hiç dikkate almıyor ama...
bu resmi diğerleriyle çekmiştim de netten çıkınca ekleyemedim..şimdi ekliyeyim
NeHiR_92 Çevrimdışı  
Kapalı Konu

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Mesajlara cevap yazamazsınız
Mesajınıza eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş