tmm ya ben ikisinede atıyorum atmak isteyen ikisinede atsın ya da hangisine atmak isterse ona atsın.bengu_ çalışmaların harika olmuş ellerine sağlık.hele hele michellelere bayıldım
ya kanal d belkide yayınlar ama ben kanal d nin yayınlıycağına inanmadığım için kanal d yede boşuna göndermek istemiyorum.ben şimdi ikisinede gönderiyorum şimdi isteyen istediğini göndersin.ben kanaltürkünde yayınlıycağına inanmıyorum ama kanal d den daha umutlu buluyorum onun için kanaltürke de gönderiyorum.ben kanaltürke gönderin die bişi demiyorum ama isteyen istediğine gönderir isteyen ikisinede gönderir.
tamam da ebru sen de demişsin yayınlayacaklarını sanmıyorum diye..bi de herkes farklı yerlere gönderirse yayınlanma ihtimali iice düşer..ben o yüzden hepimiz aynı yere atalım dedim ve herkese kanal d yazdım...yoksa herkes istediğini yapar tabi...ama öle olursa da hiç yayınlanmaz
ben kanald ye attım valla arkdaşlar boşuna tartışmayalım burda defalarca söyledim yayınlamıyorlar hiçbir diziyi bu arada gülberkciğim senin dediğin yerden mail atıyrm hep. yani bu forumdakiler kanaldye de atsalar yayınlamazlar ablası.boşuna kafanızı takmayın.biz sürekli mail atsak ta yayınlayacaklarını hiç sanmıyrm.hangi kanala atarsak atalım yayınlamazlar pelin senin step hayranı olduğunu bilyrm.formu dolaşmıştım baştan aşağı sen sürekli steph fotoları eklemiştin.benim stoklarım tükendi.steph resmi çekecem sırf senin için
ewet yayınlamıyorlar ama biz yine de şansımızı denesek birşey kaybetmeyiz...
ben de pelin gibi stephi seviyordum en çok tabi bir de jess...bengü jess ve stephli çalışmalar yapabilirsen çok sevinirim
inş yayınlarlar ama yayınlasalarda inş sabahları yayınlamazlar şöyle bi 4e 5e kadar yayınlarlar.sabah yayınlarlarsa bn gene izleyemem
benim için ideal saat yabancı damatı verdikleri zaman..zaten yayınlayacakları şüpheli ama 4-5 gibi de izleyemem yayınlanırsa...
bu arada sayfa çok boş kalmış
bu diziyi ben de çok severek izliyordum. yine verilse yine izlerim. çok eğlenceliydi kanal d ye mail atmak denenebilir ama bir çok diziye yaptıkları gibi ilgiye teşekkür edip geçerler sanıyorum. çünkü izleyiciye hiç saygıları yok!!!
eklediğiniz resim ve çalışmalar için çok teşekkürler
bu diziye bayılırım hla çocukluğumun ilk dizisi...
maillere deva belki verirler ..reismler için saolun..
michael rolünü mary*kate kardeşler dönüşümlü oynuyordu değil mi?
beni de bu aile ye katarsanız sevnirim
aramıza hoşgeldin .. tabiki ailedensin artık.. resimleri beğenmene sevindim.. küçük bir umut ama belki yayınlatırz hadi hayırlısı.. evet dönüşümlü oynuyorlarmış
video izledim de gerçekten çok özlemişim..lütfen arkadaşlar mail konusunda elimizden geleni yapalım..nete her girişimizde mail atalım..bana 10 kişi falan hatta daha fazla mail atarım dedi.1 mail bile bizim için gerekli..sizin de bize katılabbileceklerini bildikleriniz varsa lütfen onlara da söyleyin..
resimleri yeni çektim
resimler için rica ederimbenim için zevk çünkü hiç bir kanal yayınlamadığı için ancak öyle izleyip çekebiliyorum...
mail konusunda da ben her girişimde birkaç tane atıyorum..lütfen arkadaşlar mail konusuna özen gösterelim ben gerçekten çok özledim
evet ebru bence de hala mail atan az kişi var...kanal d de bizi hiç dikkate almıyor ama...
bu resmi diğerleriyle çekmiştim de netten çıkınca ekleyemedim..şimdi ekliyeyim